Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
open:nl:opleiding [2019/03/13 13:12]
Gerben Gieling
open:nl:opleiding [2019/04/03 08:47] (huidige)
Gerben Gieling
Regel 1: Regel 1:
 ====== Opleiding en bijscholingsmodulen Patent Information Specialist ====== ====== Opleiding en bijscholingsmodulen Patent Information Specialist ======
-WON organiseert in samenwerking met [[http://​www.goopleidingen.nl|GO opleidingen]] al enkele jaren de opleiding "​Patent Information Specialist"​. Deze 17-daagse opleiding (verspreid over weken) wordt regelmatig georganiseerd. ​ De laatste jaren 1 keer per jaar in de periode februari/​maart. ​ De acht modulen van de opleiding kunnen ook '​los'​ als bijscholing worden gevolgd.+WON organiseert in samenwerking met [[http://​www.goopleidingen.nl|GO opleidingen]] al enkele jaren de opleiding "​Patent Information Specialist"​. Deze 9-daagse opleiding (verspreid over weken) wordt regelmatig georganiseerd. ​ De laatste jaren 1 keer per jaar in de periode februari/​maart. ​ De acht modulen van de opleiding kunnen ook '​los'​ als bijscholing worden gevolgd.
  
 De training wordt volledig in de Engelse taal gegeven bij [[http://​www.goopleidingen.nl/​route/​|GO opleidingen]] in Voorburg. De training wordt volledig in de Engelse taal gegeven bij [[http://​www.goopleidingen.nl/​route/​|GO opleidingen]] in Voorburg.
  
 Op de [[https://​goopleidingen.nl/​opleiding/​basic-patent-information-course-bpic|cursus website]] vindt u een uitgebreide omschrijving met programma, kosten en inschrijvingsmogelijkheden. Op de [[https://​goopleidingen.nl/​opleiding/​basic-patent-information-course-bpic|cursus website]] vindt u een uitgebreide omschrijving met programma, kosten en inschrijvingsmogelijkheden.